تاکید مقام های امور زنان ایران و عمان بر تعمیق روابط دو کشور

معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران در امور زنان در ادامه دیدارهای دوجانبه در نیویورک با وزیر توسعه اجتماعی عمان در مقر سازمان ملل در نیویورک دیدار و گفتگو کرد و طرفین بر تعمیق روابط دو کشور به ویژه در حوزه زنان و خانواده تاکید کردند.

به گزارش عمان چنس، انسیه خزعلی معاون رئیس جمهوری اسلامی ایران که برای شرکت در شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل به نیویورک سفر کرده است، با «لیلا احمد عواض النجار» وزیر توسعه اجتماعی عمان دیدار و گفتگو کرد.

در این دیدار دو طرف بر تعمیق روابط دوجانبه خود تاکید کردند. خزعلی در ابتدای نشست با اشاره به اهمیت حفظ هنجارهای خانواده و بسط ارزش‌های خانوادگی در جامعه امروز گفت: ما برآن هستیم تا با ایجاد جنبش تعهد به خانواده، توجه به سنگ بنای مهم و اولیه زندگی بشری را و فرهنگ سازی مناسب آنرا احیا کنیم و امیدواریم کشورهای همسو در این روند ما را یاری کنند.

معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به حمایت‌های گسترده‌ای که جمهوری اسلامی ایران از نهاد خانواده، از سند در دست تدوین خانواده در ایران نام برده و از دولت دوست وهمسایه دعوت به عمل آورد تا در این امر مهم مشارکت کند.

خانم «لیلا احمد عواض النجار» وزیر توسعه اجتماعی عمان نیز از تلاش‌های کشورش در موضوع حمایت از زنان و خانواده نام برده و اعلام آمادگی کرد تا در این جریان سازی مشارکت فعال داشته باشد.

این مقام دولت عمان ابراز امیدواری کرد به زودی به ایران سفر کرده و از نزدیک شاهد روند و برنامه‌های توانمندسازی زنان در جمهوری اسلامی ایران باشد.

معاون رئیس جمهور اسلامی ایران ایران در امور زنان و خانواده در صدر هیاتی رسمی برای شرکت در این نشست به نیویورک سفر کرده است. شصت و هشتمین نشست کمیسیون مقام زن سازمان ملل متحد روز دوشنبه به وقت محلی برابر با ۱۱ مارس ۲۰۲۴ (۲۱ اسفند ماه ۱۴۰۲) با حضور ۱۰۱ هیات عالیرتبه از جمله هیات جمهوری اسلامی ایران در مقر سازمان ملل در نیویورک آغاز به کار کرد.

نشست شصت و هشتم کمیسیون مقام زن با موضوع اصلی «پرداختن به فقر و تقویت نهادها و تأمین مالی برای همه زنان و دختران» آغاز به کار کرده است. امسال ۱۰۱ هیات عالی‌رتبه از سراسر جهان در این نشست به بحث و تبادل نظر و گفت‌وگو پیرامون موضوعات اولویت‌دار زنان خواهند پرداخت.

در جهان امروز ۱۰.۳ درصد از زنان در فقر شدید زندگی می کنند و فقیرتر از مردان هستند. سازمان ملل متحد پیش بینی می کند برای پایان دادن به این فقر تا انتهای دهه پیش رو، پیشرفتی ۲۶ برابر سریعتر به سمت پایان دادن به فقر لازم است.

همچنین داده های ۴۸ اقتصاد در حال توسعه نشان می دهد که برای دستیابی به توانمندسازی زنان و پایان دادن به فقر و گرسنگی بیش از ۱۰۰ میلیون دختر و زن در جهان، به سرمایه ای بالغ بر ۳۶۰ میلیارد دلار اضافی در سال نیاز است.

دستور رسمی نشست شصت و هشتم کیمسیون مقام زن سازمان ملل در حالی به فقر و محرومیت زدایی توجه دارد که جامعه جهانی، امروز شاهد رخدادهایی تاسف باری از گرسنگی کودکان و فقیرتر شدن لحظه به لحظه زنان در فلسطین به دلیل جنگ اسرائیل است.

 

منبع: ایرنا

انتهای پیام/

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *